Üzemanyag adalékok benzinmotorokhoz

XERAMIC ® Petrol Injector Cleaner (Benzin befecskendező tisztító)

Cikkszám: 20122, Tartalma: 250 ml

A befecskendező rendszer alapos, hatékony tisztításra és védelemre szolgáló speciális tisztítóanyag. Megakadályozza a lerakodásokat a teljes üzemanyagellátó rendszerben. Feloldja a tüzelőanyagból a rendszerbe kerülő lakk, gumi, gyanta és egyéb szennyeződéseket, melyek csökkentenék a hatásfokot, teljesítményt és a teljes befecskendező rendszer élettartamát. Alaposan megtisztítja a befecskendező fejeket, ezzel biztosítva az optimális szórási képet. Rendszeres használata a befecskendezőfúvókákat új állapotban tartja, és biztosítja az optimális teljesítményt. A katalizátor élettartamát, hatásfokát növeli. Alkalmazható bármilyen benzin befecskendezővel ellátott motorba, legyen az szívó vagy turbófeltöltővel ellátott.

XERAMIC ® Petrol Additive (Benzin üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20117, Tartalma: 250 ml

Tisztítja és hatékonyan védi a teljes üzemanyagellátó rendszert, megakadályozza a korrózió, rendellenes lerakódásokat, növelve így a befecskendező rendszer precíz elemeinek várható élettartamát. Csökkenti az üzemanyagfogyasztást, és a károsanyag kibocsájtást. Növeli a motor teljesítményét. Semlegesíti az üzemanyag oxidációja által okozott savas kondenzációt. A katalizátort abszolút biztonsággal védi. Bármely benzinmotorhoz, legyen az turbófeltöltős, vagy szívó motor használható.

XERAMIC ® LPG Additive (LPG üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20118, Tartalma: 250 ml

LPG rendszerrel szerelt benzinmotorok számára kifejlesztett speciális üzemanyag adalék. Alaposan megtisztítja a befecskendező fejeket és az égésteret az üzemeltetés során lerakódott lakk, piszok, gumi és egyéb káros lerakódásoktól, biztosítva ezáltal az optimális befecskendezési szórás képet. Speciális összetevői optimális kenést biztosítanak a szelepeknek, illetve a befecskendező rendszer összes eleme számára. Megakadályozza azokat az indítási problémákat, amelyek a rendszertelen benzinnel történő üzemeltetés miatt következnek be. Folyamatos használata csökkenti a károsanyag kibocsájtást és a fogyasztást. Megakadályozza az üzemanyag oxidációját és a nem kívánatos lerakódásokat. Növeli a motor nyomatékát, teljesítményét, élettartamát.

XERAMIC ® Valve Cleaner (Szeleptisztító üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20128, Tartalma: 250 ml

Gyorsan, és megbízhatóan eltávolítja az égési koromlerakódásokat a szelepek, szelepülékek, gyújtógyertyák, és a hengerfej felületeiről, csökkentve ezáltal az üzemanyag fogyasztást és a károsanyag kibocsájtást egyaránt. Megakadályozza a felületi korróziót az égéstérben, vízmegkötő hatása által. Alkalmazható bármely befecskendezős vagy anélküli, szívó-, illetve turbófeltöltős motorokhoz egyaránt. A katalizátor élettartamát, hatásfokát növeli.

Üzemanyag adalékok dízel motorokhoz

XERAMIC ® Diesel Injector Cleaner (Dízel befecskendező tisztító)

Cikkszám: 20119, Tartalma: 250 ml

Egy igen különleges adalékanyag a dízel befecskendező rendszer hatékony, biztonságos tisztításához és kenéséhez.Megakadályozza a korróziót és semlegesíti a működés során az üzemanyagellátó rendszerben lerakodó gumi, lakk és egyéb káros anyagokat.5 ponttal növeli a gázolaj cetán számát, ezáltal optimalizálja az égést, növeli a teljesítményt, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a káros kipufogógázokat, kormot. Rendszeres használata a legjobb állapotban tartja a befecskendező rendszert, és hosszú időn át biztosítja az optimális működést.

XERAMIC ® Diesel Additive (Dízel üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20116, Tartalma: 250 ml

Hatékonyan tisztítja és védi a teljes üzemanyagellátó rendszert. Megakadályozza a korróziót. Javítja az égést és csökkenti a károsanyag kibocsátást. Egyedülálló összetétele speciális kenést biztosít a rendszer elemeinek. 5 ponttal növeli a gázolaj cetán számát, ezáltal optimalizálja az égést, növeli a teljesítményt, csökkenti az üzemanyag fogyasztás és a káros kipufogógázokat, kormot. Bármilyen dízel motorhoz (adagoló, PD, Common Rail), turbófeltöltős és anélküli motorokhoz. A flakon egy teljes személygépkocsi tankhoz javasolt.

XERAMIC ® DPF Cleaner (DPF Szűrő tisztító adalék)

Cikkszám: 20131, Tartalma: 250 ml

Igen hatékony, csúcsminőségű üzemanyag-adalék, amely gyorsan megtisztítja és regenerálja a telített dízel részecskeszűrőt annak szétszerelése nélkül. Rendszeres használata többszörösére növeli a részecskeszűrő (DPF) élettartamát. A jó hatásfokkal működő DPF szűrő eredménye az alacsony üzemanyag fogyasztás, egyenletesen magas motor teljesítmény és problémamentes mindennapok. Rövid távolságok megtétele esetén, forgalmi dugókban és erős forgalomban történő vezetéskor javasoljuk, hogy töltsön 500 ml 2500-3000 km-ként az üzemanyagtartályba. Bármely dízel üzemű személygépkocsiban, furgonban, teherautóban, autóbuszban és munkagépben probléma nélkül alkalmazható!