XERAMIC ® Engine Protector

Cikkszám: 20129, Tartalma: 250 ml

Ezt az egyedülállóan különleges kerámiát tartalmazó anyagot az űrkutatás során fejlesztették ki. A motor belső elemeinek súrlódását, a jelenleg a piacon lévő termékek közül mindennél jobban (84%) csökkenti és hosszantartó felületvédelmet, kopásállóságot biztosít a motor számára 50.000 km-ig. A speciális kerámia felület jelentősen növeli a motor mechanikai hatásfokát. E különleges anyag hosszantartóan védi a motor belső elemeit az üzemszerű működéséből adódó kopásokkal, lerakódásokkal szemben, növelve a motor élettartamát. Használatával csökken a motorzaj, károsanyag kibocsájtás és az üzemanyag fogyasztás, valamint motorteljesítménye, rugalmassága azonnal, érezhetően megnő. Motorolaj fogyasztás esetén, annak mértéke jelentősen csökken vagy megszűnik.

XERAMIC ® Gear Protector

Cikkszám: 20106, Tartalma: 80 ml

Kerámia sebességváltó felületvédelem. Kerámia tartalmú, speciális sebességváltó olajadalék, amely pontos váltást és csendes működést biztosít minden üzemállapotban. Váltója élettartamát nagymértékben megnöveli, a kopásokat minden eddig ismert technológiához képest jelentősen minimalizálja. Szélsőséges időjárási körülmények között is kitűnő váltást biztosít (télen, nyáron).

Figyelmeztetés!

A termék nem alkalmazható differenciálzáraknál, sper-, és lemezes tengelykapcsolóknál, és semmilyen egyéb gépelem egységeknél, ahol a nyomatékátvitel átkapcsolása

XERAMIC ® Oil Stop

Cikkszám: 20123, Tartalma: 250 ml

Egy igen hatékony, gazdaságos, kerámia tartalmú speciális javítóanyag a költséges olajszivárgások okozta javítások megelőzésére, illetve bizonyos típusú olajszivárgások megszüntetésének tartós kezelésére. Megakadályozza az olajszivárgást a szimeringeknél és a motor más egységeinek felületi találkozásainál (regenerálja a gumi tömítéseket). Növeli a motorban a kompressziót (optimalizálja a hengerfal. dugattyúgyűrű kapcsolatát). Csökkenti az olajfogyasztást. Bármilyen benzin, dízel vagy gázüzemű motorokhoz használható.

XERAMIC ® Hydraulic Valve Lifter

Cikkszám: 20129, Tartalma: 250 ml

Gyors, hatékony, tartós megoldás a szelepek kokszosodása, kopogása ellen. Egy kerámia tartalmú, speciális javítóanyag fejlesztése a költséges motormegbontásokkal szemben. Úgy terveztük, hogy összetevői jelentősen tompítja a kopott szelepek okozta a rendellenes, kopogó motorhangot. Fellazítja, tisztítja a szelep-szelepülék közötti korom és koksz lerakódásokat. elősegítve így a pontos szeleptányér illeszkedést, tartósan csökkentve így az olajfogyasztást. Megakadályozza az olajszivárgást a szelepszár szimeringeknél és a motor más hidraulikus egységeinél (regenerálja a gumi tömítéseket). Növeli a motorban a kompresszíót. Csökkenti az olajfogyasztást. Bármilyen benzin, dízel vagy gázüzemű motorokhoz használható.