Egyedül a minőség az, ami megváltoztatja a teljesítményt – Üzemanyagrendszer tisztítók

Az üzemanyag adalékok használata az autóiparban az utóbbi években exponenciálisan növekedett, ami részben annak is köszönhető, hogy szinte minden autógyártó és importőr elfogadta és támogatja azt. A jó minőségű üzemanyag adalékanyag rendszeres alkalmas pozitív hatással van a motor működésére és megbízhatóságára.

A Xeramic® CONCEPT Professional számára két különféle üzemanyag tisztítószert fejlesztettek ki, melyek sokoldalú tulajdonságokkal és alkalmazhatósággal rendelkeznek: adalékanyag Dízel és adalékanyag benzinmotorokhoz.

A Xeramic® üzemanyagrendszer tisztító adalékok természetesen kompatibilisek minden típusú benzinnel és dízel üzemanyaggal, és használatuk minden rendszeres karbantartással ajánlott.

Xeramic® Petrol Injector Cleaner – Injector tisztító benzines autókhoz (20122)

Az egyre szigorodó emissziós szabványok miatti motorfejlesztések az eredményezik, hogy a motor és az üzemanyag közötti tökéletes harmónia szükségessége soha nem látott mértékben szinkronban kell legyen. E modern motorokban működésük során olyan folyamatok játszódnak le, melyek korábban nem jellemző mennyiségű szennyeződéseket, koromlerakódásokat, illetve gyantaszerű lerakódásokat okoznak az üzemanyagellátó rendszerekben és az egész motor belsejében már igen rövid időn belül.

Ezek a szennyező anyagok egyaránt növelik a káros kipufogógáz kibocsátást, üzemanyag fogyasztást és ezen felül meghibásodásoka, drága javításokat okoznak. Független piackutatások ugyanakkor kimutatták, hogy a karbantartások alkalmával rendszeresen használt Xeramic® üzemanyagrendszer tisztító használata drasztikusan csökkenti e meghibásodások esélyét. Ezért fontos, hogy az üzemanyag rendszert a Xeramic® adalékokkal rendszeresen tisztítsák.

Ez a kiváló minőségű Xeramic® adalékanyag természetesen kompatibilis az összes kereskedelemben kapható benzinnel és minden karbantartás alkalmával javasolt. Ez tartja az üzemanyag rendszert és a motort tisztán, biztosítva az optimális teljesítményt és magas élettartamot.

Bármely befecskendező rendszerhez, szívó-, és turbó motorokhoz egyaránt alkalmazható. Teljesen biztonságos a katalizátor számára. Egy flakon tartalma max 60 liter üzemanyag mennyiséghez elegendő.

Xeramic® Diesel Injector Cleaner – Injector tisztító dízel autókhoz (20119)

A tisztább üzemanyagok használatának szükségessége a jövőben egyre fontosabbá válik. A normál gázolaj mellett megjelentek a biodízel összetevőkkel kevert gázolajok is a benzinkutak kínálatában, és arányuk egyre növekvő tendenciát fog mutatni a jövőben. Ezen új összetételű üzemanyagok növekvő elerjedését a szigorodó EU kibocsátási előírások okozzák.

Ez a zöld trend a mai dízel motorok fogyasztási teljesítményét sokkal magasabb szintre emelte, ami viszont csak egy igen pontos és bonyolult befecskendezési technológia alkalmazásával valósítható meg. A hatalmas befecskendezési nyomás sokkal érzékenyebbé teszi e motorokat, a korábbi fejlesztésű dízel motoroknál. A tiszta üzemanyagrendszer döntő fontosságú a befecskendezési technikák optimális működése és hosszú élettartama szempontjából. A dízel motorokban az üzemanyagrendszer szennyeződése így egyre gyakoribb probléma, ami növeli a káros kipufogógáz kibocsátást, csökkenti a motor rugalmasságát, ugyanakkor növeli az üzemanyag fogyasztást. A karbantartások során, rendszeresen használt Xeramic® üzemanyagrendszer tisztító használata drasztikusan csökkenti e meghibásodások esélyét. Az injectorok fúvókájára letapadt lerakódásokat a Xeramic® Diesel Injector Cleaner (20119) alaposan letisztítja. Ezért fontos az üzemanyagrendszer rendszeres tisztítása, hogy a motor teljesítménye továbbra is optimálisan szinten maradjon. A Xeramic® Diesel Injector Cleaner természetesen kompatibilis az összes forgalomban lévő gázolajjal, ezért tanácsos azt minden karbantartáshoz használni. Ezek együttesen jelentős költségmegtakarítást eredményezneki a fogyasztók számára és növelik a vevői megelégedettséget is.

A Xeramic® befecskendező tisztítók hatása

Porlasztócsúcsok: Előtte és utána állapot

Szelepek: Előtte és utána állapot