A motor és üzemanyag adalékok együttes használata

Termékeink önmagukban is maximálisan ellátják feladatukat, azonban az általunk összeállított csomagokkal kimagasló eredményeket, élményt érhetnek el az autósok. A kerámiás motorolajadalék és az üzemanyagok együttes használata garantált üzemanyag fogyasztás csökkenést, kiegyensúlyozott motorteljesítményt, védelmet eredményeznek. a gépjárműveknek.

Az összeállított hatékony csomagokat természetesen mi is teszteltük, benzines és dízel járműveinket egyaránt. Tapasztalataink és a visszajelzések alapján ajánljuk minden autósnak!

Töltsük a XERAMIC ® Ceramic Engine Protector-t a motorolajba

A motorolajba olajcsere alkalmával ajánlott tölteni a kerámiás adalékot. (Az se gond, ha már túl vagyunk az olajcserén! A betöltendő adalékmennyiségnek megfelelő olajmennyiséget leengedve a motorból bármikor alkalmazható).

Fontos! A kerámiás adalékanyag a motorban felkenődik, ezért az olajszintet ellenőrizni kell 500-1000 km megétele után, a motorolajjal be kell állítani a nivó szintre!

Az üzemanyag adalékok használata

Diesel Injector Cleaner, Petrol Injector Cleaner

Első alkalommal használjuk a befecskendező tisztító adalékot üzemanyagtól függően. Nem jelent problémát, hogy ha még nem használtuk fel a motorolajba való kerámiánkat, a „kúrát” elkezdhetjük az üzemanyag rendszer és a befencskendezők rendbetételével. Saját tapasztalataink alapján az adalékokat elegendő 5-10000 kilométerenként használni.

Diesel Additive, Petrol Additive

Miután kihasználtuk a befecskendező tisztító adalékkal kevert üzemanyagot, az Additive adalékot használjuk, 2-3 tankolással később.

Mi így adalékozzuk gépjárműveinket

A saját és a kapott visszajelzések alapján a következő lista alapján ajánljuk a termékek adagolását:

Ceramic Engine Protector (20103) – 40-50.000 km

Diesel Injector Cleaner (20119) – 5-10.000 km

Diesel Additive (20116) – 2-3 tankolásonként

Diesel DPF Cleaner (20131) – 5- 10.000 km

Petrol Injector Cleaner (20122) – 5-10.000 km

Petrol Additive (20117) – 2-3 tankolásonként

Petrol LPG Additive (20118) – 2-3 tankolásonként