PM XERAMIC ® Engine Protector egy különleges tulajdonságú, kerámia tartalmú kenőanyag. A motorsúrlódást és a kopást mindennél jobban csökkenti! A kerámia szilárd anyagú finom részecskék semmiféle felhalmozódást és az olajszűrőt sem tömítik el. A poláris kerámia részecskéknek igen finom, lapocska szerű struktúrájuk van, és nagyon kiválóan tapadnak a fémes felületekhez, tehát olyan finom filmszerű kenőréteget képeznek, amely még csökkenő olajnyomás esetén is kitűnően kenést biztosítanak.

A PM XERAMIC ® Engine Protectort a „meleg motor” olajába kell tölteni és 15 percig menni kell vele. A kerámia anyag a fémfelületeken egy filmréteget képez, amely igen tartós, kitűnő, hosszantartó kenést biztosít!

Felhasználható minden 4 ütemű motorhoz, legyen az dízel, vagy benzin üzemű, szívó-, turbómotorokhoz, versenymotorokhoz egyaránt.

Olajcsere után a kerámia filmréteg a motorban marad, személy-, és teherjárművek esetén is kb. 50.000 km-ig hatásosan működik.

Megszünteti a hidegindítás problémáját, mivel a kerámiafilm bevonat kitűnő kenést biztosít, és a motorkopást erősen lecsökkenti, mivel a fémfelületek nem surlódnak egymással.

Csökkenti a motor üzemanyag és olaj fogyasztását és károsanyag kibocsájtását!

Javasoljuk, hogy személy és tehergépjárműve motorját először melegítse fel üzemi hőmérsékletre (kb. 10 percet menjen vele). Öntse a meleg motorolajba a hi-tech motorkerámia anyagot (PM XERAMIC ® Engine Protector). Ezután azonnal menjen a járművével. 10-15 km után kitűnő és azonnal érzékelhető igen nagy javulást fog tapasztalni motorja működésében.

Nézze meg a táblázat adatait! Adagolás a táblázat szerint!

A motorolaj szintjét mindig ellenőrizni kell!

Motor élettartam növekedés+50 %
Motor teljesítmény növekedés+12-16%
Minden olajba beönthető, nem csak olajcsere esetén.Új motorokhoz az első 5000 km!!! után tölthető be!
Motor hidegindításKitűnő
Adagolás 1,3 literes motorig 1,3 liternél nagyobb motornál Tehergépjárművek, kamionok, autóbuszok…. (20-35 liter motorolajhoz)  250 ml min. 500 ml 2-4 liter
Motorkenés növekedés+35 %
Motor súrlódás csökkenés-84%
Olajhőmérséklet és olajfogyasztás csökkenés-20%
Üzemanyagfogyasztás csökkenés (benzin/dízel)-5-15%
Kipufogó CO és HC-65%
Motorzaj csökkenés5dB
A kerámia bevonat a motorban marad olajcsere esetén is! Garancia50.000 km