Üzemanyag adalékok dízel motorokhoz

XERAMIC ® Diesel Injector Cleaner (Dízel befecskendező tisztító)

Cikkszám: 20119, Tartalma: 250 ml

Egy igen különleges adalékanyag a dízel befecskendező rendszer hatékony, biztonságos tisztításához és kenéséhez. Megakadályozza a korróziót és semlegesíti a működés során az üzemanyagellátó rendszerben lerakodó gumi, lakk és egyéb káros anyagokat. 5 ponttal növeli a gázolaj cetán számát, ezáltal optimalizálja az égést, növeli a teljesítményt, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a káros kipufogógázokat, kormot. Rendszeres használata a legjobb állapotban tartja a befecskendező rendszert, és hosszú időn át biztosítja az optimális működést.

XERAMIC ® Diesel Additive (Dízel üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20116, Tartalma: 250 ml

Hatékonyan tisztítja és védi a teljes üzemanyagellátó rendszert. Megakadályozza a korróziót. Javítja az égést és csökkenti a károsanyag kibocsátást. Egyedülálló összetétele speciális kenést biztosít a rendszer elemeinek. 5 ponttal növeli a gázolaj cetán számát, ezáltal optimalizálja az égést, növeli a teljesítményt, csökkenti az üzemanyag fogyasztás és a káros kipufogógázokat, kormot. Bármilyen dízel motorhoz (adagoló, PD, Common Rail), turbófeltöltős és anélküli motorokhoz. A flakon egy teljes személygépkocsi tankhoz javasolt.

XERAMIC ® DPF Cleaner (DPF Szűrő tisztító adalék)

Cikkszám: 20131, Tartalma: 250 ml

Igen hatékony, csúcsminőségű üzemanyag-adalék, amely gyorsan megtisztítja és regenerálja a telített dízel részecskeszűrőt annak szétszerelése nélkül. Rendszeres használata többszörösére növeli a részecskeszűrő (DPF) élettartamát. A jó hatásfokkal működő DPF szűrő eredménye az alacsony üzemanyag fogyasztás, egyenletesen magas motor teljesítmény és problémamentes mindennapok. Rövid távolságok megtétele esetén, forgalmi dugókban és erős forgalomban történő vezetéskor javasoljuk, hogy töltsön 500 ml 2500-3000 km-ként az üzemanyagtartályba. Bármely dízel üzemű személygépkocsiban, furgonban, teherautóban, autóbuszban és munkagépben probléma nélkül alkalmazható!

Üzemanyag adalékok dízel/benzines motorokhoz

Üzemanyag stabilizátor és kondícionáló

XERAMIC ® Fuel Stabiliser and Conditioner

Cikkszám: 20432, Tartalma: 250 ml

XERAMIC ® Fuel Stabiliser and Conditioner

Cikkszám: 20433, Tartalma: 1000 ml

Ezt a tüzelőanyag adalékanyagot az üzemanyagok megbízható téli tárolása céljából terveztük. Megakadályozza az üzemanyag elszíneződését és oxidációját. Tisztán, stabilan tartja az üzemanyagot, hogy a hosszú téli tárolást követően, már az első indításnál is tökéletesen induljon a motor.

Benzin és dízel motorokhoz egyaránt alkalmazható!

Alkalmazás

Normál dózis: 10 ml 5 liter üzemanyaghoz Extra dózis: 20 ml 5 liter üzemanyaghoz