Üzemanyag adalékok benzinmotorokhoz

XERAMIC ® Petrol Injector Cleaner (Benzin befecskendező tisztító)

Cikkszám: 20122, Tartalma: 250 ml

A befecskendező rendszer alapos, hatékony tisztításra és védelemre szolgáló speciális tisztítóanyag. Megakadályozza a lerakodásokat a teljes üzemanyagellátó rendszerben. Feloldja a tüzelőanyagból a rendszerbe kerülő lakk, gumi, gyanta és egyéb szennyeződéseket, melyek csökkentenék a hatásfokot, teljesítményt és a teljes befecskendező rendszer élettartamát. Alaposan megtisztítja a befecskendező fejeket, ezzel biztosítva az optimális szórási képet. Rendszeres használata a befecskendezőfúvókákat új állapotban tartja, és biztosítja az optimális teljesítményt. A katalizátor élettartamát, hatásfokát növeli.

Alkalmazható bármilyen benzin befecskendezővel ellátott motorba, legyen az szívó vagy turbófeltöltővel ellátott.

XERAMIC ® Petrol Additive (Benzin üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20117, Tartalma: 250 ml

Tisztítja és hatékonyan védi a teljes üzemanyagellátó rendszert, megakadályozza a korrózió, rendellenes lerakódásokat, növelve így a befecskendező rendszer precíz elemeinek várható élettartamát. Csökkenti az üzemanyagfogyasztást, és a károsanyag kibocsájtást. Növeli a motor teljesítményét. Semlegesíti az üzemanyag oxidációja által okozott savas kondenzációt. A katalizátort abszolút biztonsággal védi. Bármely benzinmotorhoz, legyen az turbófeltöltős, vagy szívó motor használható.

XERAMIC ® LPG Additive (LPG üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20118, Tartalma: 250 ml

LPG rendszerrel szerelt benzinmotorok számára kifejlesztett speciális üzemanyag adalék. Alaposan megtisztítja a befecskendező fejeket és az égésteret az üzemeltetés során lerakódott lakk, piszok, gumi és egyéb káros lerakódásoktól, biztosítva ezáltal az optimális befecskendezési szórás képet. Speciális összetevői optimális kenést biztosítanak a szelepeknek, illetve a befecskendező rendszer összes eleme számára. Megakadályozza azokat az indítási problémákat, amelyek a rendszertelen benzinnel történő üzemeltetés miatt következnek be. Folyamatos használata csökkenti a károsanyag kibocsájtást és a fogyasztást. Megakadályozza az üzemanyag oxidációját és a nem kívánatos lerakódásokat. Növeli a motor nyomatékát, teljesítményét, élettartamát.

XERAMIC ® Valve Cleaner (Szeleptisztító üzemanyag adalék)

Cikkszám: 20128, Tartalma: 250 ml

Gyorsan, és megbízhatóan eltávolítja az égési koromlerakódásokat a szelepek, szelepülékek, gyújtógyertyák, és a hengerfej felületeiről, csökkentve ezáltal az üzemanyag fogyasztást és a károsanyag kibocsájtást egyaránt. Megakadályozza a felületi korróziót az égéstérben, vízmegkötő hatása által. Alkalmazható bármely befecskendezős vagy anélküli, szívó-, illetve turbófeltöltős motorokhoz egyaránt. A katalizátor élettartamát, hatásfokát növeli.

Üzemanyag adalékok dízel/benzines motorokhoz

Üzemanyag stabilizátor és kondícionáló

XERAMIC ® Fuel Stabiliser and Conditioner

Cikkszám: 20432, Tartalma: 250 ml

XERAMIC ® Fuel Stabiliser and Conditioner

Cikkszám: 20433, Tartalma: 1000 ml

Ezt a tüzelőanyag adalékanyagot az üzemanyagok megbízható téli tárolása céljából terveztük. Megakadályozza az üzemanyag elszíneződését és oxidációját. Tisztán, stabilan tartja az üzemanyagot, hogy a hosszú téli tárolást követően, már az első indításnál is tökéletesen induljon a motor.

Benzin és dízel motorokhoz egyaránt alkalmazható!

Alkalmazás

Normál dózis: 10 ml 5 liter üzemanyaghoz Extra dózis: 20 ml 5 liter üzemanyaghoz