Tisztítószerek

XERAMIC ® Break Cleaner (féktisztító)

Cikkszám: 20311, Tartalma: 500 ml

Biológiailag lebomló, többcélú tisztítószer a fék-, és tengelykapcsoló alkatrészeinek hatékony és környezetbarát tisztításához. Nem tartalmaz klórozott szénhidrogéneket. Nem támadja meg a műanyag és a gumi alkatrészeket.

XERAMIC ® Contact Cleaner (kontakt spray)

Cikkszám: 20312, Tartalma: 500 ml

Nagyon hatékony tisztítófolyadék, ami bármilyen mechanikai vagy elektromos alkatrészek (pl. csapágyak, fékek, gyújtógyertyák, megszakítók, elektromos csatlakozók és egyéb) tisztítására alkalmas. Tökéletesen feloldja az olaj-, zsír-, és egyéb lerakódásokat. Oldja a gyantás szennyeződéseket is. Gyorsan szárad, és az egyébként nehéz vagy elérhetetlen részek tisztítását is biztosítja.

XERAMIC ® Glass Cleaner Foam (Szélvédőüveg tisztító hab)

Cikkszám: 20325, Tartalma: 500 ml

Magas minőségű és hatékony. vízbázisú tisztítószer speciális tisztító anyagokkal. Eltávolítja a rászáradt rovarokat és egyéb szennyeződéseket, illetve a közlekedés során keletkező egyéb lerakódásokat. Eltávolítja a zsíros ujjlenyomatokat, de nem oldja a gumit és a karosszéria lakkrétegét. vízlepergető hatása tökéletes kilátást biztosít!

XERAMIC ® Gasket & Carbon Remover (Tömítés és korom tisztító)

Cikkszám: 20154, Tartalma: 500 ml

A XERAMIC ® Gasket & Carbon Remover egy hatékony tisztítószer, amely megkönnyíti a régi ráégett tömítések és kokszmaradványok eltávolítását egy új tömítés beépítése előtt. Mivel a termék gyorsan és rendkívül hatékonyan működik, gyakran nincs szükség a szike, kés vagy egyéb kaparó eszközök használatára. Ezzel elkerülhetőek a megkarcolódások és egyéb sérülések a fém felületen. A XERAMIC ® Gasket & Carbon Remover minden műhelyben elengedhetetlen „folyékony szerszám”.