Karbantartási anyagok

XERAMIC ® Cockpit spray (Műszerfalápoló spray)

Cikkszám: 20308, Tartalma: 500 ml

A legmodernebb fejlesztésű műszerfalápoló spray extrém tartós felületvédelmi tulajdonságokkal. Ez a hi-tech termékünk kíméletesen tisztít és minden műanyag és vinyl anyagot, mely az autó műszerfalán és egyéb belső burkolatain található. Antisztatikus hatású és újszerű matt fényt biztosít a kezelés előtt már elhalványult, öregedett felületeken is. Nem tartalmaz szilikont! A PM XERAMIC ® műszerfalápoló spray színtelen, mégis tartós, élénk matt színt ad a kezelt felületnek. Ez az egyedülálló termék igen hosszú időn át megakadályozza a műanyag felületek UV sugaraktól történő kiszáradását és öregedését. Egyaránt ajánljuk fiatal járműveknél értékmegőrzésre, mint korosabb járművek belterének újszerűvé varázslására.

XERAMIC ® Wax Polish (Karosszéria wax polír)

Cikkszám: 20409, Tartalma: 500 ml

Egy igazi hi-tech fejlesztésű karosszéria polírozó spray, mely után élmény az autóra nézni! Hosszantartó védelmet biztosít a karosszéria elemeinek a víz, só, UV sugarak ellen. Egyetlen műveletben tisztít, megújít és hosszantartó védelmi burkot biztosít a külső felületeken. Alkalmazható minden, járművön található karosszéria elemre, könnyűfémfelnikre, króm-, alumínium-, és műanyag burkolatokra.

Használata: Fújja a XERAMIC ® Wax Polish sprayt kb. 25 cm távolságból a kezelendő felületre. A befújt részt 5 perc elteltével, száraz, puha kendővel óvatosan dörzsölje át. A jármű így hosszantartó ideig megőrzi a visszanyert újszerű fényét és a megszerzett vízlepergető hatását.

XERAMIC ® Airco Cleaner (Klímatisztító spray)

Cikkszám: 20327, Tartalma: 250 ml

Prémium minőségű, rendkívül hatékony tisztító hab, melyet szellőzőberendezések, klímaberendezés rendszerek fertőtlenítésére, tisztítására fejlesztettük ki nagy körültekintéssel. Rendkívül gyorsan, hatékonyan: Semlegesíti a lerakódott baktériumokat, megszüneti a kellemetlen szagokat, kellemes, friss illatot biztosít a légtérben.

XERAMIC ® One Shot Car Refresher (Klímatisztító bomba)

Cikkszám: 20316, Tartalma: 150 ml

Egy jó minőségű, könnyen használható, belteret illatosító spray. Egyenletesen friss illatot biztosít az autóban. Közömbösíti a kellemetlen szagokat, fertőtlenít. Hosszantartó illat hatást képez.