Rozsdaoldó és olajfolyásgátló anyagok

XERAMIC ® Power + Oil (Rozsdaoldó + kenőolaj spray)

Cikkszám: 20322, Tartalma: 500 ml

Igazi hi-tech fejlesztés, mely egy speciális kenőanyagot és rendívül hatékony rozsdaoldót ötvöz egy flakonban. Alacsony felületi feszültsége miatt a legeldugotabb helyekre is bejut és hatékonyan kifejti hatását. Mindenféle fémre használható.  Rendkívüli nedvesség és korrózió gátló tulajdonsága mellett, nagy kopásállósággal is rendelkezik.  Alkalmazása: Futómű és kipufogó elemek, acélcsavarok kötései, varratok, alumínium elemek szerelésénél.

XERAMIC ® Penetrating Oil + MoS2(Rozsdaoldó + kenőolaj + MoS2 spray)

Cikkszám: 20321, Tartalma: 500 ml

A rendkívül hatékony Creep olajhoz Molyden-szulfidot (MoS2) adtunk, így gyorsan korrózió oldó hatása mellett, igen stabil kenést is biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. Ellenáll a víznek, a sónak, gyors hideg-meleg hőmérséklet változásoknak, miközben a MoS2 bevonat egyenletes, stabil kenést, felületvédelmet lát el.

Alkalmazás: Személygépkocsik, furgonok, teherautók, autóbuszok, traktorok, munkagépek, kis- és nagy gépek, berendezések, nagy terhelésnek, időjárásnak kitett, mozgó elemeinek javításánál, karbantartásánál. (pl. gyertyamenetek, csavarkötések, zárak, kipufogó és futómű szerelvények, daru elemei, stb.)