Kenőanyagok

XERAMIC ® Break  Protection & Service Spray (Fékvédő és szerviz spray)

Cikkszám: 20323, Tartalma: 500 ml

Egy világoskék, teljesen szintetikus kenőanyag, amely megakadályozza a kopást, repedéseket és a zajt. Nem tartalmaz nehézfémeket, mint például alumínium és réz, így ideális korrózió ellen. Ellenáll a magas nyomásnak és a hőmérsékletnek. Tesztelték hosszú ideig 1200 ◦C-on és rövid ideig 1500 ◦C-on is. Használható kerámia fékeknél, ABS, ESP, és ASR rendszereknél egyaránt. Meggátolja a szorulást, berágódást, és ellenáll a sós víznek is.

Alkalmazás: Minden csavarkötésnél (pl. gyújtógyertya, izzítógyertya, kipufogó csatlakozásoknál, stb.) és fékbetétek szerelésénél.

XERAMIC ® Copper Paste (Réz paszta spray)

Cikkszám: 20320, Tartalma: 400 ml

Univerzális, kiváló minőségű réz paszta, amely megakadályozza a korrózió kialakulását és a csavarmenetek megszorulását. Víztiszta hatású, így véd korróziótól. Tűz és hőálló -35◦C és +1100◦C között. Biztosítja a szerelvények könnyű össze-, és szétszerelését szélsőséges körülmények között is.

Alkalmazása: Gyújtógyertyák, kipufogó rendszerek, kerékanyák, karimák, tömítések, csapok, csapágyak, csörlők stb.

XERAMIC ® X-40 Ceramic Multi Spray (X-40 kerámia multi spray)

Cikkszám: 20405, Tartalma: 500 ml

Egyedülálló, többfunkciós kenőanyag, csúcstechnológiás kerámia összetevővel a tökéletes tisztításhoz, felületvédelemhez, és kenéshez. Megakadályozza a rozsdásodást és tapad bármely felülethez, továbbá nem roncsolja a fényezett, lakozott felületeket. A nehezen elérhető helyeken is optimális kenést biztosít. Kiváló vízállósággal rendelkezik és ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak is (max 1100◦C). Védi, konzerválja a gumitömítéseket. Tökéletes alkalmazható különféle (golyós-, sikló-) csapágyak, kábelek, mechanikus gépelemek, csatlakozások egyenletes kenésére, melyeket akár szélsőségesen magas hőterhelés is érhet.

XERAMIC ® Visco Lube (Visco kenőolaj)

Cikkszám: 20317, Tartalma: 500 ml

Rendkívül jól tapad úgy fémekhez, mint bármely más anyagokhoz. Megvédi a kezelt alkatrészeket tartósan nedves környezetben is. Felhasználási hőmérséklettartománya: -35◦C és 225◦C. Kitűnő időjárásálló és rozsdásodást gátló tulajdonsággal rendelkezik.

Alkalmazása: Fogaskerekek, hajtóművek, láncok, csuklópántok, csörlők, tömítőfelületek, állványok, menetes orsók, forgópontok, rugós ajtózárak, kilincsművek, stb. Hosszan tartó kenést biztosít olyan helyeken, ahol a rendszeres kenés, karbantartás nem megoldható.

XERAMIC ® Silicon Spray (Szilikon spray)

Cikkszám: 20319, Tartalma: 500 ml

Színtelen, szilikon tartalmú kenőanyag, kiválóan alkalmazható műanyag és gumi elemekhez, fémes és egyéb zavaró nyikorgó hangok, zajok megszüntetésére. Ellenáll víznek és egyéb nedvességnek. Biztonságos védőbevonatot, kenést biztosít a műanyag és gumi alkatrészeknél nedvesség és pára ellen. Összeevői nem mérgezők.

Alkalmazása: Ablak, ajtótömítések, beltéri burkolatok, egyéb műanyag elemek felületein. Biztosíték táblák, elektromos elosztó dobozok, gyújtás rendszerek, zárak párásodás elleni védelmére.

XERAMIC ® White Grease + Teflon (Fehér zsír + teflon)

Cikkszám: 20324, Tartalma: 400 ml

Egy univerzális , magas minőségű zsír P.T.F.E. (Teflon®) adalékkal. Optimális kenést tesz lehetővé akár nehezen hozzáférhető helyeken is. Víztaszító hatása mellett tökéletes kenést biztosít a legszélsőségesebb hőmérsékletű üzemi körülmények közöttis.