Hűtőrendszer tisztító

XERAMIC ® Radiator Flush (Hűtőrendszer öblítő)

Cikkszám: 20201, Tartalma: 250 ml

Speciális vízkő-, és rozsdagátló hatása mellett hatékony antioxidáns összetevői a hűtőközeget maradéktalanul kitisztítják, a letapadt összetevőket feloldják, jelentősen növelve ezáltal a hűtőrendszer hőleadó hatékonyságát. A XERAMIC ® Radiator Flush-t üzemmeleg hűtőfolyadékba kell önteni és néhány kilométer megtétele után cseréljük le a hűtőfolyadékot. A hűtőrendszer folyadékban feloldódva (mint kávéban a cukor) ez a speciális anyag kering, és feloldja, semlegesíti a korrózió, illetve a vízkő okozta makacs lerakódásokat. Védi a fém, műanyag, gumi és alumínium elemeket egyaránt. A jelenlegi járművekben használatos hűtőfolyadékok mindegyikével keverhető. Használata igen megbízható, tartós, hatékony hűtést biztosítva a motor hűtőközegében.

XERAMIC ® Radiator Sealer (Hűtőrendszer tömítő)

Cikkszám: 20200, Tartalma: 250 ml

Járműmotorok hűtőjének hajszálrepedéseit, a hengerfej hűtőfolyadékrendszer tömítését (hengerfej tömítés), a hűtővezetékek egyéb tömítéseit, tömlőit, csatlakozásainak szivárgását igen hatékonyan, azonnal megszünteti (˂0,9mm). Preventív őreként a motornak, az üzemmeleg hűtőrendszer folyadékában feloldódva semlegesíti a korrózió, illetve a vízkő okozta lerakodásokat. A nyomás alatt lévő hűtőfolyadék, amennyiben tömítési hiba adódik – kinyomja a „Radiator Sealer” anyagot a hajszálrepedésen, és amint az anyag a levegővel érintkezik, azonnal megszilárdul és tartósan megszünteti a szivárgást. A korábban feloldódott maradék mennyiség ezt követően is tovább védelmezi a rendszer tömítettségét a következő hűtőfolyadék cseréig.

XERAMIC ® Cooling System Degreaser (Hűtőrendszer zsírtalanító)

Cikkszám: 20202, Tartalma: 250 ml

Speciális, hűtőrendszer tisztító, mely maradéktalanul megszünteti a hengerfejtömítés és egyéb motorhibák által a hűtőközegbe került olajemulziót, és egyéb kőolaj származékokat. Ez a kiváló minőségű termék vízben oldódó és tökéletes védelmet a gumi és műanyag elemeknek egyaránt. Javítja a hőcserélő hatásfokát, így megakadályozza a motor túlmelegedését. A XERAMIC ® Cooling System Degreaser-t a hűtőfolyadékba kell önteni és néhány kilométert szükséges menni a járművel. A jelenlegi járművekben használatos hűtőfolyadékok mindegyikével keverhető. Használata igen megbízható és költséghatékony!